KIITOS Kainuun joka ikisestä 1394 vihreästä äänestä ja lämpimät onnittelut kaikille valtuustoihin valituille!

Kajaanin kaupunginvaltuustossa on jatkossa neljä vihreää edustajaa: Silja Keränen ja Anne Kemppainen sekä uusina Mikko Alakärppä ja Karoliina Kuvaja. Varalla ovat Kimmo Kumpulainen, Johanna Saarivaara, Hanna Karvinen ja Nina Jyrkäs. Kimmo Kumpulainen ja Karoliina Kuvaja saivat täsmälleen saman määrän ääniä, joten keskusvaalilautakunta päätti arpomalla, kumpi valitaan valtuustoon.

Ristijärvellä saimme upeasti ensimmäistä kertaa vihreän edustajan valtuustoon, onnittelut Ulla-Maija Oikariselle! Pertti Raninen on kunnassa varalla.

Sotkamossa Sari Alakurtti keräsi huikean 98 äänen potin. Hyrynsalmella kunnan ensimmäinen vihreä ehdokas Tiina Pehkonen keräsi upeasti 27 ääntä. Paltamossa Virpi Juvosen äänisaalis oli 42. Juhani Kela sai Suomussalmella 24 ääntä.

Onnittelut myös Kuhmon vihreiden Marja-Stiina Suihkolle valtuustopaikasta!