Vihreiden eurovaaliehdokkaat Satu Haapanen ja Anne Bland vierailevat Kainuussa maanantaina 19.5. Satu Haapanen (www.satuhaapanen.fi) on oululainen kansanedustaja. Anne Bland (www.annebland.fi) on yhteiskunnallinen yrittäjä Huittisista, Vihreiden varapuheenjohtaja ja Maaseutu- ja erävihreiden puheenjohtaja.

Ehdokkaat ovat yleisön tavattavissa Kajaanin KauppatorillaEurooppalainen Suomi –kiertueen tilaisuudessa: Anne Bland klo 12-15, Satu Haapanen klo 13–15.

Molemmat ehdokkaat ovat tavattavissa Sotkamon torilla klo 15.30–16.30.

Annen ja Satun kanssa pääsee keskustelemaan myös Kuhmon torilla klo 17.30 ja Kuhmossa Eskobaarissa klo 18. Kuhmolaisittain tärkeitä teemoja tilaisuudessa ovat petopolitiikan kysymykset sekä maaseudun mahdollisuudet Euroopan reuna-alueilla.

Tervetuloa tapaamaan!

Lisätietoja:

Silja Keränen, maakuntavaltuutettu 0500 190 683

Marja-Stiina Suihko, Kuhmon kaupunginvaltuutettu  0500 451 854