Kainuun Vihreät ry julkistaa vihreitä kuntavaaliehdokkaita Suomussalmella perjantaina 3.2 klo 13 Seurahuoneen yläkerrassa. Tilaisuudessa kahvitarjoilu.
Tervetuloa kuulemaan, ketkä ovat vihreitä ehdokkaita Suomussalmella sekä mitkä ovat vihreät tavoitteet kuntavaaleissa. Tilaisuudessa on mahdollisuus haastatella ehdokkaita, ja kuntavaaliasioista sekä vihreästä politiikasta keskustellaan tietysti myös.

Mukana myös Kainuun vihreiden puheenjohtaja Kalle Kunnas sekä vihreiden maakuntavaltuutettu Silja Keränen.

Aamupäivällä klo 11 alkaen vihreät ovat tavattavissa K-Supermarketin pihalla. Puolestaan iltapäivällä klo 14.30 pidetään pitkään toimimattomana olleen Suomussalmen vihreiden kokous, jossa ehdotetaan yhdistyksen purkamista. Suomussalmelainen vihreä toiminta on käytännössä ollut Kainuun Vihreiden alla jo 20 vuotta.